Gumirane podloge

Podloge za dečija igrališta

ARENAGumirane podloge se postavljaju na dečija igrališta, staračke domove, šetališta i druga mesta gde je neophodnodno postizanje visokog stepena bezbednosti. Podloge se postavljaju izlivanjem na licu mesta preko drenažne baze ili preko betona i asfalta, i mogu biti različitih boja. Sve podloge poseduju UV stabilizator. Mogu se dodatno ograditi ivičnjacima izrađenim od istog materijala, funkcionalno i estetski uklopljenim u postavljenu podlogu, koji sprečavaju nanos materijala sa okolnog terena ili sprečavaju povređivanje dece prilikom eventualnog pada. Podloge su vodopropusne – suve su odmah nakon kiše, izuzetno su trajne, apsorbiraju udarce pri padu, atestirane su za upotrebu u sredinama gde borave deca. Završni sloj ovakvih podloga može biti izrađen od bojenih SBR granula u crvenoj, zelenoj plavoj i žutoj boji,  ili od EPDM granulata u više desetina različitih boja i nijansi. Debljina gumene podloge zavisi od zahteva poručioca, a može biti od 12 do 80 mm, čak i u više različitih debljina na istoj površini.

Gumena-podloga-za-decije-igraliste-2UntitledARENAGumena-podloga-zelena

 

 

 

Podloge za sportske terene

Untitled555

Sportski tereni su izrađeni na bazi mlevene gume i drugih odgovarajućih materijala. Podloge su mutifunkcionalne i predstavljaju najpopularniji vid izgradnje sportskih terena za rekreativnu i komercijalnu upotrebu. Kombinacijom višekolorijskog sistema označavanja moguće je dobiti podlogu adekvatnu za više sportskih disciplina naizmenično. Podloge su veoma trajne, poseduju UV stabilizator i apsorbiraju udarce.

multi-terenSportski-teren-izbor

 

 

 

Agrodisk

Untitled555ddddUntitled555ddAgrodisk je atraktivna i ekološki prihvatljiva zamena za malč i služi za zaštitu svih vsta sadnica. Izrađen je od vodopropusne gume sa strukturom polegnute trave i obojen dugotrajnim UV stabilnim bojama. Ovaj proizvod čuva vlažnost zemlje oko same sadnice, sprečava rast trave i korova uz samo stablo, sprečava ispiranje korenovog sistema, a dozvoljava protok vode, vazduha i hranjivih materija, sprečava izbijanje mladica oko sadnice, čuva korenov sistem od smrzavanja… U odnosu na klasični malč ima prednost što ga vetar i životinje ne raznose, ne mora se dopunjavati svake godine, ima stalni oblik pa će vrt uvek izgledati uredno i negovano. Izrađuje se u prečniku 500 mm debljine 15 mm, u zelenoj i braon boji, sa gotovom „puzzle“ kopčom, može se montirati na stabla od 30 – 200 mm.

BenQ Corporation

Comments are closed.